ABOUT MAGTÁR

A Magtar uj cime 1827 S. Hope Street, Los Angeles 90015. Az epulet a Washington es a 18-as utca kozott van, kb. 6 percre delkeletre a regi helytol.

Nagyon kozel vagyunk a 10-es es 110-es freeway-ekhez…. Este 6 utan ingyen lehet parkolni a Hope Street-en es a 18-as utcan. Ilyenkor az utca mar tobbnyire ures, igy boven van parkolasi lehetoseg. A Grand Avenue es Washington sarkan fizetos parkolas van.

A Metro allomas egy par lepesre van tolunk a Washington-on. Santa Monica kornyekerol Metroval konnyen megkozelithettek. Velunk szemben egy hatalmas koreai templom van. Balra tolunk a St. Francis szeretetszolgalat, ahol delelott etelt osztanak szegeny sorsu csaladoknak, jobbra pedig egy AAA-es autovontato ceg van, amely 24 oran at nyitva tart (ez extra biztonsagot jelent).

A Washington-on a Metro allomas mogott az LA Trade Tech szakiskola lathato. A Metropolitan torvenyszek es az LA Convention Center is a szomszedaink.

Bovebb informacioert irjatok a facebook-on vagy email-ben info@hungarianculturalalliance.org Telefonon a 213.670.0077 szamon vagyunk elerhetoek.